Think of yourself as a railcar or carriage that gets people from where they are to where they want to be. You are a vehicle that moves individuals, teams, and sometimes the people in an entire organization from their current point A to a better point B.

 

 

Sheila is ingenieur, master executive coach, endurance coach, ondernemer en atleet. Zij werkt binnen en buiten organisaties aan zowel individuele ontwikkeling als aan team- en organisatieontwikkeling. Daarnaast werkt zij als bestuurder en consultant aan diversiteit en inclusiviteits vraagstukken. In haar advieswerk staat een aantal kernwaarden centraal, namelijk: respect, integriteit, gelijkwaardigheid en ontwikkeling.

 

Diversity and balanced leadership

Sheila is president van de Nederlandse tak van het Professional Women Network. Het doel van PWN is: Accelarate (gender) balanced leadership in business and society. PWN is een internationaal netwerk (30 city networks) van hoog opgeleide professionals van zowel corporate professionals als ondernemers. Daarnaast is zij als VP Network Strategy ( PWN Global) verantwoordelijk voor de ontwikkeling en  implementatie van de wereldwijde strategie voor 30 internationale  city networks. 

 

Ondernemer

In 2012 heeft zij het bedrijf The Cycling Academy opgericht. Een bedrijf dat erop gericht is om duursporters te coachen op sportieve prestaties. Het uitgangspunt zijn de laatste fysiologische- en traininsprincipes gestoelt op wetenschappelijk onderzoek. The Cycling Academy is inmiddels een stichting dat vanuit 5 locaties in Nederland opereert en inmiddels meer dan 250 sporters traint. Als  head coach leidt zij niet alleen nieuwe coaches op maar begeleidt zij ook gemotiveerde sporters in het waarmaken van hun sportieve ambities.

 

Naast The Cycling Academy is Sheila partner en executive (team) coach bij The Leadership Alliance. Een organisatie dat professionals een stapje verder helpt in hun ontwikkeling. Dit doen zij door teamcoaching, individuele coaching en het stimuleren van van leiderschapskwaliteiten op nationaal en internationaal niveau.

 

 

Succes is not what you accomplish in life, it's about what you inspire others to do