Suzanne Weggeman

Ik heb geleerd dat ik meer kan dan ik dacht. Dat is een fijn gevoel. Als ik anderen vertel dat ik laatst 10 km heb gerend, aan 1 stuk door, voel ik mij oprecht trots.

 

Tijdens mijn jeugd waren mijn 2 broers altijd beter, sneller, sterker en slimmer. Ik werd van huis uit niet gestimuleerd om iets te ondernemen. Mijn karakter is mede daardoor gevormd en ik heb mijn motivatie altijd uit mijzelf moeten halen om iets te bereiken.

Gelukkig heb ik een positieve instelling, ben ik in voor spontane acties en heb ik zelfvertrouwen waardoor ik meteen "ja" zei op de uitdaging van Sheila in september 2015. 

 

Wat mij erg heeft geholpen was en is dat we in een groepje trainen. Door de "peer-pressure" ben ik gewoon gegaan, terwijl ik in het begin best vaak geen zin had. Dan was het koud en nat. Daarbij was ik ook naar gevallen in de badkamer waardoor ik 8 weken niet mocht rennen en ik mijn andere maatje erg vooruit zag gaan terwijl ik achterbleef.

 

Toch was het ook heel gezellig en positief en heeft Sheila (en de anderen) mijn positief gestimuleerd, wat echt hielp.

 

Bijkomend pluspunt: mijn broeken zitten minder strak en ik voel me fit!!!! Dat is de bonus wat mij betreft.

Ik wil gezond oud worden en het sporten geeft mij echt een boost. Ik voel me meestal blij als ik thuiskom na een training.

 

 

Mijn uitdaging was ook: de 10km rennen zonder blessures en dat is gelukt! op 10 juli ( Brooks 10K) liep ik 10 km blessurevrij!

 

Volgend doel: conditie en plezier in het trainen behouden. (Ik ren ook rustig alleen een rondje terwijl ik dat nooit eerder deed!!!!) 

 

 

Suzanne 2e van links
Suzanne 2e van links

Behaald Doel

Op 10 juli 10 km hardlopen. 

 


Volgend doel

Plezier blijven houden in het trainen. Nog een 10 km loop doen