Petra Bakker

Eind mei kreeg ik een e-mail van Sheila; of de moeders van de Daltonschool groep 1/2 A mee wilden doen aan de Brooks 10K. Sheila zou ons trainen; op de donderdag intervaltraining en op zondag duurloop. Hoewel ik (bijna) wekelijks een rondje ren in het vondelpark leek me dit een hele mooie stok achter de deur om op een gezellige manier, op regelmatige basis te sporten met als doel meer getraind te raken en ook sneller te worden.

 

We zijn een groep moeders met een heel uiteenlopend sportief niveau. Maar wat een gezelligheid om dit samen te doen en wat een motivator is Sheila. Met persoonlijke aandacht voor iedereen heeft ze ieders sport presentatie naar een hoger niveau getild. Niet alleen door de wekelijkse trainingen maar ook door oefeningen over de groepsapp. 

 

Op 10 juli verschenen we dan met z’n allen aan de start van de Brooks 10K. Hoewel het “gewoon een rondje in de buitenlucht” rennen was, vonden we het toch allemaal spannend. Maar hoe gaaf dat we dit samen gingen doen. De warmte maakte het een loodzware 10 kilometer maar uiteindelijk hebben we het allemaal gedaan. Zonder Sheila was ik dit avontuur nooit aangegaan.

Bedankt!