Atleten aan het woord

De mensen die ik coach zijn zowel beginnende als ervaren atleten. Wat deze atleten typeert is dat het mensen zijn die zowel een baan, gezin, sociaal leven en sport goed willen combineren. Balans met sportieve doelstellingen. Om dit te combineren en daarnaast ook te trainen voor een wedstrijd of evenement vraagt om effectieve en efficiënte trainingsvormen, creativiteit en methoden om je energie over de gehele linie hoog te houden. Deze atleten durven buiten hun comfortzone te treden, geven niet op en blijven mij en zichzelf uitdagen.


Lisette Fiere

Een van mijn mooiste en meest aangrijpende  trajecten als PRO Coach..


Nicky Teeuwisse

Nicky besloot op een dag dat ze 4 keer de Alpe d'Heuz wilde beklimmen. Dus dat deed ze!


Henk van Bennekom - Tour for Life

Henk is een ervaren wielrenner en gepassionieerde wielrenner. Na een aantal jaar gefietst te hebben besloot hij hij Tour for Life 2016 te gaan fietsen. Met heel veel plezier heb voor hem een passend schema gemaakt. Hij heeft een fantastische Tour for Life gereden.


Aleida Vermaat - triatleet

Aleida is een getalenteerde duursporter/wielrenster die het afgelopen jaar haar eerste stappen als triatleet heeft gezet. Ze heeft deze zomer nog een kwart triathlon op het programma staan en we zijn op weg naar haar eerste halve marathon.


Petra Bakker - Ervaren hardloopster

Petra is een ervaren hardloopster die regelmatig in het Vondelpark te vinden is voor een trainingsrondje. Nog niet zo lang geleden sloot zij zich aan bij de Dalton Moms en trainde voor de Brooks 10K. 

 


Carolien Terlien - Tour for Life

Carolien was een onervaren wielrenner die op een dag besloot….


Suzanne Weggeman - Brooks 10K

Van coach naar 10K. Suzanne heeft de afgelopen maanden getraind voor de 10K. Suze is een Dalton Mom en trainde met andere moeders ter voorbereiding op de Brooks 10K op 10 juli 2016. Lees haar verhaal


Arwen Altenburg - Competitief wielrenner

Arwen is ambiteuze jonge dame met een talent voor wielrennen. Ze combineert een PhD met een uitdagend trainingsschema. Haar uitdaging is het vinden van een balans tussen privé, werk en haar sport.


Nancy van Beek - Brooks 10K

Na 15 jaar niet gesport te hebben en twee en een halve maand voor de Brooks 10K, besloot Nancy ervoor te gaan